Translate

22 Aralık 2015 Salı

Whatsapp 'a görüntülü konuşma özelliği geliyor.



WhatsApp uygulamasına, sesli aramadan sonra şimdi de görüntülü konuşma özelliği geliyor.

Anlık mesajlaşma platformu olarak elimizden düşürmediğimiz WhatsApp kendini geliştirip sesli arama yapma özelliğiyle kullanıcılarını mutlu etmişti. En büyük sosyal ağa sahip olan Facebook'un ilgisini çeken WhatsApp, 2014 yılında 19 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Bu satın alma işleminden sonra WhatsApp'ın ne gibi yenilikler ve gelişimler sunacağı merak konusuydu.

Bugün aldığımız bir habere göre çok yakında WhatsApp, görüntülü arama yapma özelliğine kavuşacak. Wi-Fi ve hücresel veri üzerinden gerçekleştirilebilecek olan görüntülü konuşma özelliği WhatsApp 2.12.16.2 sürümü ile kullanıcılara sunulacak. Ayrıca WhatsApp görüntülü konuşma özelliğine ait ilk ekran görüntüleri de paylaşıldı.

Whatsapp bu özelliğiyle viber ve skype gibi görüntülü konuşma uygulamalarına bir alternatif olma sürecinde..


İşte ekran görüntüleri



3 yorum:

  1. blog işine yeni girenlerdenim. takip ettiğim filan bir blog da yoktu yazmak zorunda hissettiğim için yazmaya başladım ve blogger aramaya başladım. bir bayan olarak sosyal içerikli teknoloji gelişmelerini anlatmanız ilgimi çekti ve sevindirdi. blog işi hoşuma gitmeye başladı..
    http://mavikleopatra.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,benimde bir ay bile olmadı bende daha çok yeniyim. işim ve teknolojiye merakım dolayısıyla bu alanı tercih ettim. araştırma yapıp bütün verilere ulaşıp onları tek bir yazıda toplamak beni heyecanlandırıyor..
      blog yazmak çok güzel bir uğraş, insan kendini ifade edebiliyor ve yeni bilgiler ögrenebiliyor. sana başarılar dilerim, blogunu takip edip yazıcaklarını okuyacağım ;)

      Sil
    2. harikasın teşekkür ederim :) sana da başarılar

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli, yazdığınız için teşekkür ederim..