Translate

16 Aralık 2015 Çarşamba

Galaxy S7' den son haberler...



Mart 2016 ‘da piyasaya  çıkması beklenen Samsung Galaxy S7 ile ilgili bir çok  bilgi çıkmıştı. Wall Street  Journal ‘ı ortaya çıkardığı son bilgiler oldukça heyecan verici bir bekleyişe bizi sürüklüyor.  Galaxy S7’ de İphone 6S modelindeki gibi 3D Touch basınca duyarlı bir ekran bizleri bekliyor.. İphone’daki basınçlı ekrandan daha yüksek işlevselliği olacağı iddialar arasında. Samsung bu modeliyle İphone 6S sollamayı hedefliyor gibi.

Tabiki de Samsung’da her daim daha iyisini sunduğu kamera özellikleri Samsung S7 ‘de çok daha iyi bir şekilde gelmesi bekleniyor. Söylentilere göre düşük ışıkta bile güzel çekimler yapıcak 20mp bir kamera bizi bekliyor.. Ve Samsung' un retina tarayıcı özelliğini eklemeyi gözden geçirdiği de belirtiyor. Eğer eklenirse Retina tarayıcı özelliğiyle telefon güvenliğini ve kimlik doğrulamada özel bir adım atılmış olucak. Hızlı şarj özelliğini de geliştirdiği, 30 dakika da bir gün yetecek şarj dolumu ise söylentiler arasında.

Samsung’un Şubat sonunda Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress’te gündemimin Galaxy S7 olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli, yazdığınız için teşekkür ederim..