Translate

3 Aralık 2015 Perşembe

İphone 6S - 6S Plus :)










İphone kullanıcıların merakla beklediğini 6S - 6Splus vitrinlerde yerini aldı. Peki 6S’in  İphone 6’dan ayıran özellikler neler?  İlk önce diyebilirim ki biraz daha ağır bunun nedeni ise iphone 6’nın bükülme sorunu vardı ama İphone 6S ile havacılık endüstrisinde kullanılan 7000 serisi aluminyum kullanarak cihazı daha da sağlamlaştırmışlar.



3D Touch ekranıyla ekranın neresine parmağınızla bastırırsanız orayı algılıyor ve gitmek istediğiniz uygulamaya daha kolay gidiyorsunuz ve ön izlenimler görebiliyorsunuz. Yepyeni bir özelliği de Taptic Engine’ın vermiş olduğu küçük dokunuşlarla, size gerçek zamanlı geri bildirimler de veriyor..

Parmak okuma hızı İphone 6 ‘ya göre iki kat daha hızlı ve direk menüye geçiş yapıyor. İphone 6S ile fotoğraflarınız hareketleniyor. Live Photos ile fotoğraf çekilmeden önceki ve sonraki anları hareketli ve sesli olarak kaydediyor. Ve fotoğrafınızı hareketli hale getiriyor. Bence herkesin çok seveceği ve eğlenebileceği bir özellik J  Oyun sever için de şunu diyebilirim ki oyunlarda çözünürlük çok daha kaliteli,hızı çok iyi..


Gelelim İphone 6S Plus ‘a… 6S Plus’ın bataryası 6S’e göre daha uzun gidiyor ,ekranı çok daha iyi.. Ve kamerasında görüntü sabitleme var..




Büyük ekran severlerin tercihi 6S Plus olurken, küçük ekran sevenler 6S’i tercih edecektir.  Hangi modelini seçerseniz seçin hayatlarınız  daha hızlı ve daha eğlenceli olacak.. 

2 yorum:

Yorumlarınız benim için çok değerli, yazdığınız için teşekkür ederim..