Translate

2 Aralık 2015 Çarşamba

Karşınızda Samsung Gear S2 ve S2 Classic

Samsung Gear S2 ve S2 classic modelleri geçtiğimiz hafta itibarıyla 899tl ve 999tl’lik fiyat etiketleriyle satışa sunuldu. Bu aralar televizyonlarda sıkça gördüğümüz reklamıyla ilgiyi kendine çekiyor. Reklamın sonunda ‘’her dönüşle dünyan değişsin’’ derken sadece saatinizi kolunuzu takıyorsunuz ve hayatınızı kolaylaştıracak bir çok  özelliğe kavuşuyorsunuz. Maillerinizi okumak, bir haritayı yakınlaştırmak, dinlediğiniz müziği değiştirmek için bezel halkasını döndürüyorsunuz.

Gear S2 ile sağlığınızı ve spor aktivitelerinizi de kontrol altında tutuyorsunuz. Günlük spor faaliyetleriniz, kalp atış hızınızı, su-kafein oranınızı izlebilirsiniz. Motivasyon mesajlarıyla sizi fit kalmaya zorluyacak. Her alanda size yardımcı olacak teknoloji kolunuzda ..
Şarj konusunda Samsung uzun süren bir pille sahip olduğunu,pilin 2-3 gün sürdüğünü söylüyor. Bu da rakibi Apple Watch ‘tan daha uzun bir pil demek. Ayrıca  Gear S2 kablosuz şarj ünitesiyle size kolaylık sağlıyor.





4 gb dahili hafızasının 1.5 gb kadarını telefonun işletim sistemi kullanıyor. Suya ve toza dayanıklılık sertifikası IP68 sahip olduğuna da söylemek istiyorum..
Merak edenler için tasarımıyla Gear S2 ve Gear S2 Classic ayıran özelliklerinden biri S2 modelinde kauçuk kordon olması ve sadece Samsung’un kordonlarının kullanılması.  S2 Classic te ise gerçek deri kordonuyla kıyafetinize güzel bir aksesuar olmaya aday. Ve zevkinize göre 22mm’lik her saat kordununu kullanabilirsiniz..


Son olarak diyebilirim ki; Kullanımı oldukça akıcı ve seri..  Samsung ‘un eski akıllı saatleri ufaltılmış tablet gibiydi ama bu modeliyle Swatch saatleri andırıyor. Kısaca  saat gibi akıllı saat diyebiliriz.. 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli, yazdığınız için teşekkür ederim..