Translate

6 Ocak 2016 Çarşamba

Samsung'tan hafif ve güçlü Notebook 9

Ces 2016 kapılarını meraklılarına açtı. Bir çok firma 2016 ‘da çok konuşulucak olan ürünlerini tanıtımını teknolojiyi seven yoğun bir kitleye projelerini paylaştı.

Samsung firması da bu yıl Notebook 9 dizüstü bilgisayarıyla öne çıkıyor. Kullanıcılarına hafif ve güçlü bir yapımıyla hizmet verecek olan Notebook 9 iki çeşit ekrana büyüklüğüyle karşımızda.

Biri 13 inçlik biri 15 inçlik modellerin en büyük özelliklerinden biri diz üstünde var-yok hafifliği. Bu hafifliği magnezyum alaşımlı yapısından geliyor. 15 inçlik modeli 1.29 kg, 13 inçlik modeli ise sadece 0,89 kg. Yabancı sitelerinin editörleri piyasada var olan hafif laptoplardan hafif olduğunu ince ve zarif bir yapıda olduğunu da dile getirmiş.

Hafifliğin yanına canlı ve parlak bir ekrana sahip olan Notebook 9 size uzun süre priz yeri aratmayacak bir pille geliyor. Tek şarjla pil süresi tam 10 saat.

Geliştirilmiş yeni güvenlik sistemi Security CAM ile çalınması durumda önceden tanımlanmış e-postanın kameradan fotoğraf çekmesi olanağını kullanıcılarına veriyor.


Teknik özellikleri bakımında da oldukça güçlü olan Notebook 9, 2016’ın en çok tercih edilen dizüstü bilgisayarı olmaya aday..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli, yazdığınız için teşekkür ederim..