Translate

20 Ocak 2016 Çarşamba

Lenovo Vibe P1 incelemesi


Lenovo Vibe P1 Türkiye piyasasında en büyük pille sahip olan akıllı bir telefon. Düşünün ki bir şarjla tam 4 gün gidebiliyorsunuz. Pili tam 5000 mah gücüne sahip. Hazır pilden bahsetmişken kutusunun içinde bulunan hareketli UB ile  diğer cihazlarınızı şarj edebilir ve verilerinizi paylaşabilirsiniz. 4 gün giden pili şarj etmekte öyle uzun sürmüyor. Neredeyse 1,5 saat gibi bir sürede piliniz tam şarj olmuş oluyor. Ayrıca telefonun sol tarafında tasarruf modu da mevcut eğer ki bunu seçerseniz telefonun kullanım süresi daha da uzuyor. Bu modda sadece çağrıları, sms mesajlarınızı ve hesap makinesini kullanabiliyorsunuz.

Gelelim diğer teknik detaylarına  5.5 inç Full HD ekrana sahip. Arka kamerası 13mp ön kamerası da 5mp’le gayet güzel fotoğraf ve video  çekebilirsiniz. Telefonun kendi hafızası 32 gb harici olarak 128 gb’a kadar micro sd kart takabiliyorsunuz. Çift sim kart kullanımıyla iki hattınızı birden kullanabilirsiniz.

İşletim sistemi Android 5.1 Lollipop ‘la Google uygulamalarınızı sorunsuz kullanılabilir.

Orta seviye fiyatla satılan bu kadar özelliği de içinde barındıran ender cihazlardan biri. Hem güçlü bir pile sahip hemde şık bir cihaz sizi bekliyor. Kutusundan jelatin ve koruyucu kılıfıyla beraber gelen Lenovo Vibe P1 beklediğinizden daha iyi bir performans vereceği şüphesiz, emin olabilirsiniz..

Güzel güzel anlattık gelelim şimdi fiyatına. Lenovo Vibe P1 piyasadaki fiyatı şuan için 1.299 tl  fiyat etiketine sahip. Hazır sevgililer günü yaklaşırken hediye edilebilecek bir ürün. Heleki sevgiliniz pil sorunu yaşıyorsa..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli, yazdığınız için teşekkür ederim..